Shpërthen uji në fushën e Zatriqit pas gërmimeve me eskavator

Gjatë gërmimeve me eskavator ka shpërthyer uji në Zatriq.

Uji që ka shpërthyer nuk dihet se cilat janë arsyet e tij dhe nëse janë nëntoksor.

640x74

Komentuesit menjëherë kanë kritikuar këto gërmime duke thënë se po dilet kundër ekosistemit.

Shikoni videon për më tepër: https://www.facebook.com/RahoChannel/videos/1141000966682035/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.