Shoqata e vreshtarëve dhe venarëve kërkon zgjidhje për grumbullim të rrushit

Komunikate per Media

Shoqata e Vreshtarve dhe Shoqata e Vertareve Enologji
Date 03.09.2017

640x74

Sot, eshte mbajtur takimi i radhes ne vazhden e takimeve intensive te dy shoqatave Shoqata e Vreshtarve dhe Shoqata e Vertareve Enologji , ku bashkarisht jane duke bere perpjekja maksimale nga te dy shoqatat qe te gjindet munda e zgjidhjes se problemit te grumbullimit te rrushit.
Te dy shoqatat jane pajtuar qe pa ndihmen e qeverise, ky problem nuk ka zgjidhje dhe i cili perseritet cdo vit.
Andaj bejme apel te te gjithe mekanizmat e shtetit qe te involvohen ne zgjidhjen e ketij problemi, i cili don zgjidhje urgjente pasi qe jemi ne prag te fushates se vjeljes.

Rahovec
2017

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.