Shokuese – Publikohen përgjimet e Adem Grabovcit me drejtues të lart të PDK-së (Video)

Janë publikuar përgjime të reja të shefit të grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovcit, me drejtues të lartë të partisë më të madhe në vend dhe persona tjerë.

Në këto biseda të para të publikuara, Grabovci koordinon të gjitha veprimet e tij me vartësit e tij, teksa ai i bindet vetëm Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit.

Në këtë përgjim flitet për punësime të ndryshme dhe operacione të paligjshme që kryejnë këta persona me peshë të madhe politike në vend.

640x74

Shikoni përgjimin:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.