Shkolla e muzikës në Rahovec mbajti koncert për 8-vjetorin e pavarësisë (Foto)

Koncert me Ansamblin Kamertal Pirolo me instrumentistet nga Gjakova dhe Bazeli i Zvicres te sponsoruar nga donatorja Dorothea Fankhasur –Artist end Art Projects.

Ne fillim fjalen hyrese e mori Menaxheri i ksaj Shkolles se Muzikes Prof.Mr.Naser Dula duke i pershendetur te gjithe mysafirt te pranishmit ne emer te stafit dhe ne emer te Drejtoreshes se Arsimit z.Vjollca Vuqiterna . . Prof.Dula e Faleminderoi shume dhe znj.Dorothea Fankhasur e cil perveq qe perkujdeset si donatore per instrumentet muzikor ajo perkujdeset edhe per stafin profesional ku i ka sjell kater mesimdhenes ne drejtimin instrumental: Vilone,Violonqelo,Flaut dhe Kendim Koral.

Orkestra Kamertale PIROLO ka 20 anetare ku ky orkester ka dhen shum koncertet ne kosove Zvicer ,Gjermani etj.
Programi ishte shum i larmishem me vepra te kompozitoreve boteror te muzikes klasike.

640x74

Dirigjenti i kesaj orkestre ishte Pellumb Vula i cili e dirixhoi ket orkester me nje mjeshtri te madhe profsionale ku Orkstra Pirola e ka mahnit publikun ne sallen e shkolles se muzikes ku duartrokitjet nuk jan ndal deri ne fund te koncertit.

Tani Shkolla e muzikes Faik Sylka rahovec ka krijuar nje publik artedashes shume te madhe .
Ne koncert ishin prezent Drejtori i Drjtoratit per Kulture te komunes Rahovecit z.Gardalin Shtavica, Vesel Krasniqi – Drejtori i Shkolles se Muzikes Lorenc Antoni –Prizren , Dirigjenti Astrit Pallaska ,shkrimtari i njohur z.Agim Metbala si dhe shume njerez te artit dhe te kultures te komunes Rahovecit .

Ne fund te koncertit Menaxheri i shkolles Prof.N.Dula ja dhuroi nje Mirenjohje ne shenje respekti dhe faleminderimi donatores z.Dorothe Fankhasur Ritter duke e bafasuar shume ate ku u shpreh ajo jam shum e lumtur qe jam njohur me artistin Naser Dula nje njeri shum puntor i perkushtuar ne pune profesionale ku ka nje energji shume pozitive qe e manaxhon ket shkolle muzikes ,ajo u zotua se . do te kujdeset edhe per shume vitet tjera per shkollen e muzikes Rahovec duke sjellur edhe shume donacione te tjera aqe sa ka nevoje kjo shkolle. /Rahoveci24/

(Raporti është i realizuar nga Shkolla e Muzikës)

naseri 1

naseri 3

naseri

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.