Shkarkohet ministri Rikallo

Kryeminsitri i Kosovës ka marrë vendim sot për shkarkim të Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo.

Ai e quajti këtë ministër të respektuar në qeverinë ë tij.

640x74

“Z. Rikalo i shprehi falënderim për bashkëpunim gjatë kohës sa ishte aktiv si ministër në Qeverinë e Kosovës.Në proceset politike para vetes, do të respektoj angazhimin e secilit. Ministri Rikalo ishte ministër i respektuar në Qeverinë e Republikës së Kosovës”, shkroi ai.

Shkarkimi i këtij ministri ishte njëri ndër kushtet e Partisë Socialdemokrate për votimin e Projektbuxhetit për vitin 2019 që pritet të bëhet sot.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.