Shikoni intervistën e Gardalin Shtavicës për Hardh Fest në RTK (Video)

Drejtori për Kulturë, Rini dhe Sport, Gardalin Shtavica, ishte pjesë e emisionit “Imazh” në RTK.

Tema qëndrore ishte HardhFesti, përgatitjet që janë bërë për edicionin e 15-të të festivalit të rrushit.

Shikoni intervistën:

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.