Shërbimi më “in” në qytetin tonë, “In Burger”

Nga sot në qytetin tonë fillon punën lokali më i ri i botës së hamburgerave, “In Burger”.

Frymë e re e ushqimeve në Rahovec, që premton cilësi dhe kujdes maksimal për ju në çdo kohë, në cilindo aspekt.

Nga ora 09:00, lokali tashmë ka filluar punën, teksa të njëjtin mund ta gjeni afër palestrës “Mizahir Isma”.

Më poshtë edhe menyja, kurse në fund fare e keni edhe faqen në “Facebook” nga e cila mund të informoheni për çdo gjë.

Kujtojmë se opsioni “Free Delivery” është pika më e fortë e “In Burger”, me çka e dallon nga konkurrentët tjerë të të njëjtës linjë të shërbimeve të këtij lloji.

🔹IN Burger – MENU 🔹…Cili po t'hahet? 🤤..Free Delivery☎️: 049 999 440…#TashKiÇkaHan

Posted by In Burger Rahovec on Friday, June 5, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.