Shëndetësia, temë kryesore e emisionit të ri “Perspektiva”

Munib Durguti flet për Shëndetësinë në Rahovec në emisionin e ri Perspektiva, i cili transmetohet të mërkurën në Rahoveci24.

Si është situata dhe çka kanë bërë autoritetet për shëndetësinë në Rahovec?

Çka thotë Durguti për objektin e dializës dhe ri-fillimin e punës së rentgenit? A ka punësime pa kritere dhe kontraverse dhe si përgjigjet Durguti në një rast konkret të një mjeku të punësuar? Si qëndron Rahoveci me kuadro të mjekëve? Sa është buxheti për shëndetësi në Rahovec?

640x74

Këto dhe shumë më shumë rreth shëndetësisë e mirëqenies së qytetarëve të komunës së Rahovecit, në emisionin e ri “Perspektiva”.

Emisioni prodhohet nga Artvision për Rahoveci24 !

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.