SHEHU TEX d.m.th. Gjithçka!

SHEHU TEX mund të përshkruhet realisht vetëm me një fjalë – GJITHÇKA!

Sepse vërtet në SHEHU TEX mund të gjeni gjithçka që ju duhet nga tekstili, kozmetika, gjëra shtëpiake, e shumëçka tjetër nga plastika dhe përditshmëria.

640x74

Në katër kate dhe me shkallë elektrike që krijojnë dimension bashkëkohor, mund të themi lirishth se SHEHU TEX është kryefjalë e shoppingut në komunën e Rahovecit.

Për më shumë, shikoni videon nga Story of Rahovec:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.