Shehu: Mos – komunikimi dhe adhurimi për veten, problemi i rahovecianëve

Shkrimtari i mirënjohur në gjithë botën, Fahredin Shehu, ka elaboruar problemin e rahovecianëve dhe mungesën e zhvillimit në komunën tonë.

Sipas Fahredin Shehut, duhet që rahovecianët patjetër të dëgjojnë më mirë njëri-tjetrin.

Në emisionin “Perspektiva” të prodhuar nga Artvision për Rahoveci24, Fahredin Shehu spjegon dëgjimin në mënyrë të sakt dhe koncize.

640x74

Po ashtu, ai thotë se në vend që të adhurojmë veten, duhet të adhurohet libri, ku nëse një mësim nuk është dëgjuar mirë, apo një leksion nuk është mësuar mirë, sipas tij duhet të përsëritet, sepse nga përvoja personale jetësore, ai thotë se vetëm libri të çon përpara.

Mesazhi i Fahredin Shehut për rahovecianët:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.