Sezona e mërgimtarëve, kryetari Latifi kërkon rritje të përgjegjësisë nga kompanitë publike e private

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka kërkuar përgjegjësi të madhe nga kompanitë publike dhe private që të ketë ujë, rrymë dhe pastërti gjatë sezonit të mërgimtarëve.

Këtë e ka konfirmuar vet Latifi me anë të një postimi në Facebook ku ka mbledhur drejtorë të kompanive përfshirë KRU Gjakovën dhe KEDS-in.

640x74

Ky takim i Latifit me udhëheqës të këtyre kompanive vjen në ditët e nxehta të pikut ku qytetarët po kanë telashe me furninzim me ujë sidomos në pjesën e epërme të qytetit dhe në prag të sezonit të mërgimtarëve.

Postimi i Latifti:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.