Së shpejti subvencionet për sportin, u është premtuar rritje 120%

Së shpejti pritet të bëhet ndarja e subvencioneve për sportin dhe kulturën që çdo vit ndahen nga komuna e Rahovecit.

Siç thonë në kushte anonime udhëheqës të klubeve, shumicës së tyre u është premtuar 120% rritje nga kryetari i komunës Smajl Latifi.

640x74

Mirëpo, mbetet të shihet nëse ky premtim do të realizohet.

Ndarja e subvencioneve të sportit nxitë zhvillimin e sportit si dhe ndihmon klubet në ekzistimin e tyre.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.