Drejtoria e Sportit largon banerin protestues të Sheshit të Qytetarëve me liqen

Është larguar nga palestra baneri i vendosur nga disa qytetarë të Rahovecit.

Në këtë banerë u shfaq plani i injohura nga Drejtoria e Urbanizmit, ai i arkitektëve Qëndrim Gashi dhe Adrian Sharku.

640x74

Menjëherë ka reaguar Drejtoria e Sportit me largimin e banerit.

Në komunikimin e drejtorisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit përmendet si “joparimore” vendosja e këtij baneri, por me këtë rast u shkel fjala e lirë e qytetarëve të Rahovecit.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=206232011121080&id=110706604006955&__cft__[0]=AZXxRAuNtNvj9GxAFycxSHCIjy4IjMzHI7qzu12ujclmbOW2Lgwx6skZ6JGizGNHuTflbxTRVOtbJqwYYtTKL5hGfgxEXspL2M5WcBS1Bamcw8Tz7ulB1oVxEU3KgHuW6siqcIX2xJ2ZX2aNMJsqYkxx&__tn__=%2CO%2CP-R

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.