Rrugët e Rahovecit freskohen tri herë në ditë nga Eko Regjioni (Foto)

Ditët e nxehta me temperatura të pa përballueshme kanë prekur edhe Rahovecin.

Megjithatë, rrugët po freskohen dhe qytetarë po e kalojnë më të lehtë të nxehtin.

640x74

Janë punonjësit e Eko Regjionit që tri herë në ditë pastrojnë rrugët duke freskuar ato teksa pranë tyre gjendet edhe vet drejtori, Gani Raba.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.