Rruga në Nashpall në planin buxhetor për vitin 2016

Banorët e fshatit Nashpallë janë ankuar për rrugën, por zgjidhjen komuna e gjetur qysh moti.

Rahoveci24 mëson se në planin buxhetor për vitin 2016 është rregullimi i kësaj rruge.

640x74

Informacionin e konfirmoi edhe drejtoria për shërbime publike që për Rahoveci24 se edhe banorët janë të njoftuar për këtë.

Drejtori Feim Fetoshi dhe Kryetari Vehapi dolën për t’i vizituar fshatrat menjëherë pas vërshimeve. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.