Rivendoset pllaka te “Maja e Shkodranit”

Është rivendosur pllaka te “Maja e Shkodranit” me po të njëjtin emërtim.

Pllaka u largua nga persona të panjohur.

640x74

Por, kryetari Latifi premtoi rivendosjen e shpejt të saj.

Dhe, nê mënyrë solemne ai ri vendosi pllakën duke premtuar përkujdesje institucionale.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.