Rikthehet me festë, HardhFest!

HardhFest po rikthehet pas plot dy vitesh të agonisë për shkak të pandemisë së mallkuar Codid 19.

HardhFest në faqen zyrtare ka konfirmuar se do të mbahet në datat 2, 3 dhe 4 shtator të këtij viti.

640x74

HardhFest në imazhin rikthyes ka portretizuar Sahat Kullën në shenjë të reflektimit të traditës që ky festival ofron tashmë për qytetarët e komunës së Rahovecit si njerëz mikpritës të mijëra vizitorëve nga anë e kënd globi. Çka presim nga HardhFest sivjet? Natyrisht, festë…

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.