Reperi nga Rahoveci që jeton në Angli, Bellz MM publikon projektin e ri, “Traumatized”

Reperi nga Rahoveci që jeton në Angli, Bellz MM ka publikuar projektin e ri, “Traumatized”.

Bellz, emri i vërtetë i të cilit Bellmin Deliu synon që të regjistrojë një tjetër sukses në karrierën e tij premtuese, përcjell Rahoveci24.

640x74

Ky është një tjetër hap para i këtij zhanri në komunën tonë, duke parë numrin e të rinjve që i kanë hyrë kësaj rruge, me shpresën se do t’ia dalin që të kapërcejnë kufijtë kombëtar dhe jo vetëm.

https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=wEvA8z6RNZA&fbclid=IwAR25PcYcQLZONGyIoIIThyFOeay7Y6iu5L–BceMklu2YeJN6wORaBxtqiE&app=desktop

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.