Rëndësia e aktiviteteve fizike

Aktivitetet fizike janë shumë të rëndësishme për trupin tonë. Sipas mjekut sportiv Agron Rexhepi, njeriu duhet të bashkjetojë me jetën sportive.
Siç shprehet ai këto aktivitete kanë ndikim shumë të madh që trupi të ndjehet mirë dhe i relaksuar.

Nëse trupin e mbajmë mirë, shpirti do ta ketë atë strehën apo reahtinë e vet. Ndikimi i aktiviteteve fizike në trupin e njeriut varet nga intensiteti, frekuenca dhe kohëzgajtja e tyre”, thotë Rexhepi.

640x74

Ai bën thirrje për sa më shumë aktivitete sportive, nëse duam të largojmë stresin, brengat dhe shumë mangësi tjera.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.