Reklamo në LED te semaforat në vlugun e qarkullimit – Ofertë Speciale Verore

Udhëkryqi i Rahovecit frekuentohet nga mijëra vetura brenda ditës – e do të qarkullohet edhe nga disa mijëra më shumë në kohën e mërgimtarëve.

LED-i në udhëkryq ofron një mundësi të jashtëzaknoshme të reklamimit, ku tashmë institucione të besueshme të shumë sferave reklamojnë aty.

640x74

Spikatin nga shëndetësia reklama nga Avicena e cila ka një hapësirë promovuese fantastike në LED, më pas Fresh Dental nga Gjakova që ofron shërbime superiore dentale, e më pas edhe të tjera kompani serioze si Kosmonte Foods, 99esim Artvision, Adri & Nuri e më pas edhe nga skena lokale si Proper Pizza Rahovec dhe festivale si HardhFest.

Reklamoni tani dhe përfitoni nga oferta speciale 6 mujore dhe 1 vjeçare në LED-in në udhëkryq.

Kontakti për ofertën verore: 049 777 437 ose dinvisionled@gmail.com

(postim i sponsorizuar)

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.