Reagon Latifi: Tatimin në pronë e rriti ministria e Financave dhe jo ne

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, me anë të një reagimi publik ka konfirmuar se ishte ministria e Financave ajo që ka ndikuar me rritjen e tatimit në pronë pas rivlerësimit të pronave.

Latifi lëvdoi qeverisjen e tij për përqindjen e ulët tatimit në pronë, por që pas vendimit të ministrisë së Financave që drejtohet nga Hekuran Murati (VV), tatimet e pronës janë rritur 100% dhe këtë vërejnë qytetarët.

640x74

Reagimi i plotë i Latifit:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.