Rahovecianët ranë në grackën e Inteligjencës Artificale, qendra s’mund të bëhet asnjëherë kështu – as në ëndrra!

Edhe një herë qytetarët ranë pre e një lajthitje në rrjetet sociale.

Se ekziston vetëdije e ulët e qytetarëve të Rahovecit në rrjetet sociale e vërtetoi edhe një herë një postim nga një qytetar ku u parashikua nga inteligjenca artificiale si do të dukej qendra e Rahovecit pas një apo dy shekujve.

640x74

Sidoqoftë, shumë qytetarë pas publikimit të po kësaj informate në portalin Rahoveci n’Fokus e keqkuptoi tërësisht esencën e këtij postimi të bazuar mbi imagjinatën.

Si rrjedhojë, qendra nuk do të bëhet kurrë ashtu, sepse fillimisht nuk ekziston një rrugë shtesë, e duke vazhduar me shumë arsye tjera të cilat vijojnë më tutje.

Aktualisht qendra mbetet kjo si është pa rrethin e saj tradicional, një lëvizje që gjithashtu ka hasur në irritimin e qytetarëve të Rahovecit.

Sidoqoftë, me të njëjtën gjë ballafaqohet edhe Përparim Rama në Prishtinë pas bllokimit të rrugës “Xhorxh Bush” për ta bërë shesh.

A janë të arsyeshme kritikat dhe a do të ketë veprime tjera që do të “kënaqin” qytetarët sa i përket qendrës në fjalë, mbetet të shihet. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.