Rahoveci24 ecën ngadalë, por nuk bën hapa prapa | Me dizajn të ri e synime të reja

Jo më kot konsiderohemi shembull edhe për portalet tjera që veprojnë në suaza lokale në gjithë vendin.

Rahoveci24 ka bërë edhe hapin e radhës, në kuadër të përgatitjes sa më profesionale dhe qëndrimit gjithmonë e më afër për ju të nderuar lexues të komunës sonë dhe jo vetëm, shkruan Rahoveci24.

640x74

Së fundi, kemi përditësuar dizajnin e faqes, teksa ndryshimi i politikave, rritja e stafit dhe informimi me më të rejat e fundit mbeten synimet parësore të portalit.

Më shpresën maksimale se do të na bashkangjiteni në këtë rrugëtim. Rahoveci24, 24/7.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.