Rahoveci pa rrymë deri në ora 17:00

Rahoveci po përjeton pos vapës së madhe edhe reduktime të ashpra të rrymës.

E diela e ka gjetur Rahovecin me reduktime të ashpra pa rrymë.

640x74

Puna e bizneseve dhe qytetarët po e kalojnë keq vapën e madhe pa energji.

Rahoveci24 mëson se pa rrymë Rahoveci do jetë deri ora 17:00.

Arsyeja e reduktimeve është sanimi i rrjetit.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.