Rahoveci në qetësi absolute 1 ditë pas zgjedhjeve

Një ditë pas përfundimit të zgjedhjeve komunale Rahovecin e ka kapluar qetësi absolute.

Rrugët janë të thata dhe gjithçka është në kontrast me të dielën ku u vërejt gjallëri.

640x74

Edhe partitë politike s’kanë bërë ndonjë lëvizjë apo komunikim me publikun.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.