Rahoveci i SL-së sërish kampion i tranparencës (Foto)

Rahoveci i Smajl Latifit vazhdon të jetë kampion për transparencë komunale.

Edhe pse me ndryshime në kabinet, pozita e komunës së Rahovecit nuk ka ndryshuar sa i përket transparencës.

640x74

Në listën e fundit të publikuar nga KDI shihet se disa komuna janë përmirësuar, por nuk ka tejkalim të Rahovecit në këtë listë.

Shumë zyrtarë e shpërndanë këtë arritje të komunës, dhe natyrisht nuk vërshuan as urimet e respektet në komente.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.