Rahoveci fillon stërvitjet, menjëherë prezent edhe Rron Uka dhe përforcimet tjera

KB Rahoveci ka filluar stërvitjet në prag të sezonit të ri.

Stërvitja e parë u zhvillua me intensitet të lartë, ku prezent ishin edhe përforcimet.

640x74

Habiti prezenca e MVP të Kosovës U18, Rron Ukës, i cili para 2 orëve u zyrtarizua si lojtar pasi arriti marrëveshje me klubin.

Prezent ishte edhe James Stanback, përforcimi nga ShBA dhe Ron Grapci i ardhur nga Peja.

Po ashtu stërvitjeve me klubin ju kthyen edhe lojtarët vendas të qytetit.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.