Rahovecasi e raporton në polici një person që ia mbolli arën e grurë

Një person nga Rahoveci ka raportuar një tjetër në Polici nën pretendimet se ia ka mbjellur arën e tij me grurë.

Policia ka bërë të ditur se njësitë e hetimeve mbetet të merren me rastin dhe ta gjejnë e ta intervistojnë të dyshuarin.

640x74

”Ankuesi ka njoftuar se i dyshuari pa aprovimin e tij e ka shfrytëzuar arën e ankuesit duke e mbjellë me grurë. Njësitë e hetimeve mbetet të merren me rast ta gjejnë dhe intervistojnë të dyshuarin”, thuhet në njoftimin e policisë.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.