Qytetari i Rahovecit kërkon ndihmë për transplantim të veshkës

Fadil Raba nga Rahoveci ka nevojë për ndihmën e qytetarëve.

Atij i duhet të transplantojë veshkën dhe nuk mund të përballojë shpenzimet.

640x74

Në postimin më poshtë mund të gjeni më shumë informata.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.