Qytetarët e Rahovecit me peticion kundër planit të zgjerimit të rrugës Rahovec – Xërxe

Qindra qytetarë të Rahovecit kanë nënshkruar peticionin kundër planit aktual të zgjerimit të rrugës  Rahovec – Xërxe.

Sipas banorëve, ata kerkojnë që kryetari Smajl Latifi të reagojë sepse sipas tyre plani aktual vështirëson jetën e qytetarëve dhe mbarëvajtjen e bizneseve.

640x74

Sipas burimeve, Rahoveci24 mëson se debati publik për këtë çështje nuk është mbajtur.

Me poshtë kërkesa e qytetarëve:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.