Qytetarët e Rahovecit i bashkohen ftesës për nënshkrimin e peticionit: Duam zgjedhje

Ashtu si në shumicën e qyteteve të Kosovës, edhe në Rahovec është vendosur shtandi i nënshkrimit të peticionit: “Duam Zgjedhje”

Lëvizja Vetëvendosje në Rahovec, përmes faqes zyrtare në rrjetin social “Facebook”, ka ftuar të gjithë qytetarët e komunës që ta nënshkruajnë këtë peticion, për të vetmen arsye, që sipas tyre, legjitimiteti derivon nga populli dhe duhet t’i kthehet popullit.

Më poshtë edhe postimi i plotë:

Thirrjes për nënshkrimin e peticionit nga Lëvizja Vetëvendosje! iu përgjigjën edhe qytetarët nga Komuna e…

Posted by Lëvizja Vetëvendosje-Rahovec on Tuesday, June 2, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.