Qendra Rinore ironizon me pushimin në Ditën e Evropës, kryen punët e komunës

Qendra rinore e Rahovecit, “SHL Kosova”, ka organizuar një aktivitet me rastin e Ditës së Evropës.

Dita e Evropës është ditë pushimi gjithandej nëpër Kosovë, por jo edhe në vendet e Evropës.

640x74

Kështu, kjo organizatë jo qeveritare ka organizuar një aktivitet ku kanë vendosur tavolina dhe karrige në oborrin e Kuvendit Komunal për të kryer kështu punët e komunës së Rahovecit që sot ishte në pushim për shkak të kësaj dite.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.