Punonjësit shëndetësorë në protestë (Foto)

Sot punëtorët shëndetësorë mbajtën një protestë paralajmëruese para të gjitha institucioneve shëndetësore.

Protesta paralajmëruese filloi prej orës 08:00 deri në ora 09:00 dhe ata i shpalosën kërkesat e tyre.

640x74

IMG_8056

IMG_8057

IMG_8058

IMG_8059

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.