Punëtor, aktiv dhe i drejt – tri billbordet e Bejtullah Deliut në Rahovec

Dje gjatë ditës u shfaqën billborde misterioze në qytetin e Rahovecit.

Fillimisht u raportua nga vet miliantët e AAK-së se janë billbordet e Smajl Latifit, me që ai po përshkruhet si “kryetari më punëtor”.

640x74

Megjithatë, ky atribut duket se nuk i takon vetëm kryetarit aktual.

PDK – dega në Rahovec ka konfirmuar se tri billbordet e paraqituar “Punëtor, aktiv dhe i drejt” në Rahovec janë në kuadër të fushatës për Bejtullah Deliun.

Duket se Bejtullah Deliu e ka marrë seriozisht fushatën dhe po bën promocion pak më ndryshe.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.