Publikohet harta e vendeve të Hardh Fest (Foto)

Spread the love

Është publikuar harta e aktiviteteve të Hardh Fest 2016.

Një hartë e një rëndësie vitale për orientimin e vizitorëve në Rahovec gjatë Hardh Festit është publikuar në faqen zyrtare të festivalit.

Harta shpjegon me precizitet rrugën drejt aktiviteteve në qytet, rrugën drejt Hardh Campit, rrugën drejt Konakut ku është skena kryesore dhe ku do të mbahet festa e madhe në mbrëmje.

640x74

Këto harta do të jenë të vendosura në rrugët kryesore të Rahovecit në mënyrë që të gjithë të orientohen sa më lehtë. /Rahoveci24/

harta 1

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.