Proper Pizza në Rahovec me Free Delivery deri në syfyr

Proper Pizza në Rahovec gjatë muajit të Ramazanit ka konfirmuar orarin e ri të punës që është deri në Syfyr.

Adhuruesit e picës së vetme të Properit në Rahovec me shijen magjike të saj mund ta provojnë edhe në syfyr, pra deri në ora 03:00.

640x74

Proper Pizza vazhdon të ketë aktive ofertën ku për secilën picë familjare ofron falas një COCA COLA 1.25 litra ashtu sikurse keçapi, majonezi, fafarona dhe ullinj gratis.

Edhe Transporti është FALAS deri në shtëpi tuaj edhe gjatë orës policore!

(artikull i sponsorizuar)

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.