Proper Pizza kërkon anëtar ekipi: Kuzhinier dhe Kamarier

Proper Pizza në Rahovec vazhdon të mbajë të hapur konkursin duke ofruar rekrutim të vazhdueshëm, pra vazhdimisht duke ofruar mundësi punësimi për të interesuarit në pozitat Kuzhinier dhe Kamarier.

Piceria më e famshme e qytetit që në gjirin e vet ka edhe shumë specialitete të tjera ofron mundësi të barabartë punësimi për të dyja gjinitë.

640x74

Pra, kjo është mundësi e rëndësishme edhe për kandidate të gjinisë femërore.

Ndërkaq enkurajohen që të kandidojnë edhe të interesuarit, të rinjt dhe të rejat që duan të punojnë edhe nga fshatrat e komunës së Rahovec.

Proper Pizza Rahovec në konkursin e vet precizon se nuk është e domosdoshme përvoja e punës, pra punësimi është edhe aftësim e praktikë në të njëjtën kohë – me pagë dhe kushte atraktive.

Të interesuarit të kontaktojnë: 049 444 029

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.