Prolab tani lëshon certifikata shëndetësore për Punësim, Edukim, Shkollim

Qendra mjekësore dhe laboratorike, Prolab në Rahovec, tashmë lëshon edhe certifikata shëndetësore.

Në njoftimin e kësaj qendre që ka sjellë shumë risi dhe ka zgjidhur shumë halle për qytetarët e Rahovecit bëhet e idtur se certifikatat shëndetësore lëshohen për punësim, për regjistrim në shoklla fillore,  të mesme, të larta, fakultete e nivele tjera të shkollimit.

640x74

Çerfitikatat shëndetësore janë në përputhje me Udhëzimin Administrativ UA-04/2013 për shëndetësi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.