Problemi te parkingu i Sheshit, drejtori për Urbanizëm sqaron situatën

Drejtori për Urbanizëm në komunën e Rahovecit, Albnor Mullabazi, ka publikuar një komunikatë me sqarime në detaje për situatën te parkingu i Sheshit.

Tash e sa kohë po punohet për të finalizuar procesin e parkingut të Sheshit Qëndror të Rahovecit, e që punimet planifikohen të barten së shpejti në stadium.

640x74

Duket se rrëshqitja e kolektorit ka ndikuar që të mbushet me ujë pjesa e parkingut dhe që një pjesë e betonit të varfër të ketë fryerje.

Punimet në stadium pritet të vazhdojnë vetëm pas përfundimit të këtij sezoni nga KF Rahoveci.

Për gjithë këtë sqaron drejtori në postimin e tij të cilin e sjellim të plotë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.