Prishja e gypit, Burim Krasniqi me kritika të ashpra

Burim Krasniqi nga LDK ka adresuar kritika pas prishjes së gypit Fi 300 nga kompania Famis Co e cila po ndërton sheshin e komunës së Rahovecit.

Postimi i plotë i Krasniqit:

640x74

Ky është realiteti e mungesës të aftësisë për punë të mira, apo thënë më drejtë, mungesa totale e planifikimit.

Me fillimin e projetit të ” Sheshit Qendror të Qytetit” dalim probleme, si:

  1. Dy prona private në mes të hapsirës për shesh, mbi një muaj pas fillimit të punimeve vjen kërkesa në Asamble Komunale për shkëmbim të këtyre pronave, sigurisht ky problem i ka dalë komunës “befasisht”
  2. Ende pa kryer 1% të punimeve kemi dëmtim të gypit kryesor të ujit të pijes (fi 300) ku u ndërpritet uji i pijes 70% të qytetit të Rahovecit dhe fshatit Brestoc, sigurisht edhe kjo u ka dalur edhe më “befasisht” kur dihet se gypi është nën dhe.

Por shtrohen edhe pyetje tjera të problemeve të “Befasishme” rreth ndërtimit të sheshit, si:

1.Sa kohë do mbetet qyteti i Rahovecit pa tregun javorë,

  1. Sa kohë do mbetet KF ” Rahoveci” pa stadion,
  2. Sa kohë do të kenë problem qytetaret me parkingje, kur dihet që edhe hapsira te palestra është zvogëluar nga hudhja e zhavorit,

A do ta ketë edhe sheshi fatin e njëjtë sikur të rrugës “Rahovec-Xërxe”, e cila dëshmon më së miri se sa e mbrapsht është kjo QEVERISJA KOMUNALE.

Apo siç shkurjan vargjet:

” Ku e lam e ku na mbeti
Vaj Vatani e mjerë mileti”

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.