Pranvera në Europë shijohet me super internet 99esim – 3GB FALAS në start me pakon Europa 10GB

99esim.com është platforma më atraktive dhe inovative në fushën e ofrimit të internetit në çdo vend të botës.

Tashmë kanë filluar edhe ofertat e 99esim.com, ku me rastin e aktivizimit të Pako Europa – 10GB, ju merrni 3GB Falas.

640x74

Blej TANI pako 10GB për Europë me 3GB Falas

Pako Europa vlen për gjithë shtetet e Bashkimit Evropian, funksionon edhe në SHBA, madje edhe në Shqipëri.

Kështu që, një vikend në Shqipëri, apo në Selanik? Internetin e keni gati, madje edhe me 3GB Falas në 99esim.com.

Aktivizim i thjeshtë dhe i lehtë për vetëm 30 sekonda.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.