Pothuajse të gjitha rrugët të pastruara, të gjitha të kalueshme

Raportohet se disa ditë pas rreshjeve të mëdha të borës, të gjitha rrugët kryesore janë pastruar dhe janë të kalueshme në komunën e Rahovecit.

Në orët e mbrëmjes pritet të bëhet edhe shpërndarja e kripës.

640x74

Aty ku është infrastruktura më e papërshtatshme është e vështirë që të bëhet pastrimi.

Pastrimi dje është bërë deri në ora 01:00 pas mesnatës, ndërsa ekipet e Eko Regjionit janë në teren nga ora 04:00 e mëngjesit.

Tashmë ka filluar puna për pastrimin e trotuareve.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.