Po bojka lirë e mirë – 19.5€ në muaj në Artvision pako Bazike me super internet dhe 100 TV Kanale

Definicioni i fjalisë “po bojka lirë e mirë” është Artvision, pa asnjë dyshim – pasi Pako BAZIKE përmbush të gjitha nevojat esenciale për super internet dhe 100 tv kanale në shtëpi, mbi të gjitha edhe eSIM Falas për internet në telefon për udhëtimet jashtë vendit.

Artvision dallohet për shërbimet superiore të internetit me Fibër Optike që garanton shpejtësi dhe cilësi marramendëse të rrjetit.

640x74

Ndërkaq, TV kanalet kryesore përbëjnë argëtimin në çdo mbrëmje e për ditë të këndshme.

Kjo nuk është e tëra pasi që Artvision nga operatorët tjerë dallohet për shërbimin e jashtëzakonshëm teknik – 7 ditë në javë.

Qendra e thirrjeve e Artvision: 045 243 688 dhe 043 777 066

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.