Përurohet ndriçimi publik në Brestoc dhe Hoçë të Vogël

Brestoci dhe Hoça e Vogël u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 kilometra në rrugën kryesore që lidh dy fshatrat.

Investimet që rrisin sigurinë dhe mirëqenien do të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

640x74

Gëzuar banorëve të të dy fshatrave!

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.