“Perspektiva” rreth Shëndetësisë, flet Munib Durguti (Video)

Emisioni më i ri i realizimit të ri debatues nga Rahoveci24, “Perspektiva”, është ekskluzivisht për Shëndetësinë. Për këtë përballë Elmaze Mullabazit ka qenë Munib Durguti.

Ai ka folur për shumë probleme që karakterizojnë shëndetësinë në Rahovec.

640x74

U pyet konkretisht për dializën, mos funksionalizimin e Rentgenit, foli për një punësim kontravers të një mjeku me precedent penal.

A do të ketë investime në Shëndetësi dhe cili është buxheti për Shëndetësinë e Rahovecit? Sa po ndihmohet drejtoria për Shëndetësi nga ministria? Si qëndron situata me mirëqenien e qyetarëve të Rahovecit?

Këto dhe shumë të tjera më poshtë në videon e emisionit më të ri “Perspektiva”:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.