Përplasje e ashpër mes Latifit dhe Korenicës për Bedri Bytyçin

Një përplasje e ashpër publike ka ndodhur mes kryetarit të komunës së Rahovecit, Smajl Laifit, dhe ish kandidatit për kryetar nga VV, Visar Korenica, natyrisht jo për ndonjë interes konkret qytetar, por për krye temën e fundit nacionale, hoxhën Bedri Bytyçi që bëri thirrje të mos shkohet në varrim të Hilmi Harradinajt pasi Ramushi nuk pranoi se është musliman.

Latifi reagoi duke kërkuar veprimin e organeve kompetente ndaj Bytyçit.

640x74

Kjo deklaratë nuk i pëlqeu Visar Korenicës, i cili bëri thirrje për shkarkimin e imamit, por citoi se s’ka nevojë për t’u thirrë organet e rendit për një deklaratë.

Më poshtë postimi i Visar Korenicës:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.