“Përplasja e Madhe” në Asamblenë Komunale – të gjitha reagimet e deritanishme (VIDEO)

Ditë më parë është bërë publike video nga përplasja në fund të seancës së Kuvendit Komunal mes asamblistit Ilir Pallqa dhe kryetarit të komunës Smajl Latifi.

Teksa asamblisti VV-së ishte duke folur për ambientin dhe mbledhjen e deponive ilegale të cilat po inspirojnë qytetarët për të vazhduar hedhjen e tyre, akuza për të cilat ai i drejtoi te komuna e Rahovecit, bëri që po kjo të nxisë reagimin e kryetarit Smajl Latifi si asnjëherë më parë në mënyrë të paprecedentë.

640x74

Pas këtij shkëmbimi aspak të këndshëm në fund të seancës ku ishte i përfshirë kryesuesi i Kuvendit, Dëfrim Kafexhiu, pati një varg reagimesh të cilat po i sjellim më poshtë të pa redaktuara.

Fatmir Iska:


Deputeti Visar Korenica:Ilir Pallqa:


Gazmend Hajda – VV:

Video e plotë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.