Përplasen Idrizi dhe Visari për rekomandimet e auditorit (LIVE Video)

Dy kandidatët rivalë, Idriz Vehapi dhe Visar Korenica, janë përplasur për rekomandimet e auditorit.

Ishte Korenica ai që përmendi se secilin vit ka pasur nga 15-16 rekomandime nga auditori ku përfshihet edhe mjeti gjeodezik.

640x74

Vehapi tha se është munduar t’i zbatojë rekomandimet dhe mohoi se ka shkelje të rënda.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.