Për 1 ditë mblidhen 20 mijë dollarë për Muhamedin në GoFundMe

Rikthimi i tumorit në tru është sëmundja që ka prekur Muhamed Hajrullagën, e po ashtu gjithë qytetarët e Rahovecit dhe shqiptarë anë e kënd botës.

Vetëm një ditë nga hapja e thirrjes në faqen e donacioneve humanitare GoFundMe, janë mbledhur 20 mijë dollarë.

640x74

Spikat donacioni në emër të Familjes KADIRI, ku edhe pse nuk dihet se kush qëndron prapa nga kjo familje për këtë donacion, janë dhuruar 4500 dollarë për Muhamedin.

Në këtë platformë janë mbledhur në total 20 mijë dollarë, ku janë bërë rreth 400 donacione nga persona të ndryshëm nga mbarë vendi dhe bota.

Donacioni në platformën GoFundMe është i sigurtë dhe është hapur nga Kastriot Morina për Muhamedin.

Kujtojmë se për shërimin e Muhamedit nevojiten mbi 60 mijë euro, që është edhe synimi i donacioneve në GoFundMe dhe donacioneve në adresë personale të Muhamedit të cilat po bëhen nga personat e ndryshëm afër familjes së tij apo në llogarinë bankare të Muhamedit.

DHURO TANI PER MUHAMEDIN:

IBAN of Beneficiary: XK051931000922021147 (BKT Banka)

Swift Code : NCBAXKPR

Name of beneficiary: MUHAMED SELAMI HAJRULLAGA

Go Fund Me: https://www.gofundme.com/f/te-ndihmone-muhamedin?utm_campaign=p_cp%20share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer&fbclid=IwAR0jKC6TGCFs_y7IBIAss71s2k6Wios7sD-MnMBybWLwmsOlxwEvd1vdI5o

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.