Pastaseli do bëhet me shkollë të re, aprovohet kërkesa e Korenicës në Kuvend për këtë projekt

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Visar Korenica nga VV, ka kërkuar me anë të një amandamenti ndarjen e 400 mijë eurove për ndërtimin e shkollës së re në fshatin Pastasel.

Kërkesa e Korenicës është aprovuar për këtë fshat me shumicë votash në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

640x74

Pastaseli do të bëhet me shkollë të re pasi gjendja aktuale e shkollës është e rënduar.

Kjo tregon se jo vetëm Visar Korenica, por gjithë qeveria e VV-së ka në vëmendje të gjitha komunat dhe fshatrat e saj.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.